Produktudvikling


Produktudvikling


Ud over vores ekspertise i forhold til byggeri og håndværk er vi stolte af at kunne finde løsninger i forhold til vores kunders meget forskellige behov og udfordringer. Udfordringerne kan være alt, lige fra byggeri til mere specifikke ønsker om udvikling af nye produkter.


Eksempelvis har vi konstrueret løsninger til værksteder, der havde behov for at kunne flytte deres tunge maskiner rundt på værkstedet på en sikker og ubesværet måde og samtidig forblive fastkoblet til den samme energikilde.


Vi har også skabt løsninger til mere særlige behov. Her iblandt har vi designet og lavet nogle meget simpele og effektive papirrulleholder til massagelejer. Ønskerne til disse var at de skulle kunne hænge både under en hylde eller med siden direkte op af en væg – dette gav udfordringer i forhold til udformningen, da man også let skulle kunne udskifte papiret. Papirrulleholderen skulle også gerne være let at hive papiret ud af. Løsningen blev enkel og brugbar og kunden var tilfreds.


Der ud over har vi i samarbejde med en kunde udviklet Dahlquist-sengen. Dahlquist-sengen er oprindeligt opstået i samarbejde med en efterskole, der udtrykte behov for en køjeseng med særlige egenskaber.


Skolen havde behov nedenstående egenskaber. Sengen skulle kunne holde til den særlige belastning som eleverne udsætter møblementet for. Sengen måtte meget gerne let kunne ændres fra enkeltseng til køjeseng. Sengen skulle have en integreret stige. Sengen skulle have en integreret sengehest. Sengen skulle hurtigt kunne samles og skilles ad. Sengen skulle have god ligge-komfort. Alt dette og hvordan resultatet blev kan du læse meget mere om under fanebladet Dahlquist-sengen ovenfor. Men vi synes at vi fik skabt et helt unikt produkt og vores kunde er meget tilfreds med resultatet.


Vi synes at det har været spændende at være med til at udvikle de nye produkter. Og da vi både har muligheden for at udvikle og skabe produkterne selv - kan vi hurtigt og til konkurrencedygtige priser konstruere gode løsninger til de fleste udfordringer. Du er altid meget velkommen til at ringe til os, for at få en uforpligtende snak.Dahlquist 

 

Ved Stefan Dahlquist - mobil tlf.: 29 82 06 87


Vi kører ud fra: Vermlandsgade 66, 2300 københavn S

            Grynsevej 1, 4840 Nørre Alslev

Telefon 29820687 eller Mail: sd@dahlq.dk


CVR: 32906249 - Hjemmeside: nytpillefyr.dk - Webshop: nytpillefyr.dk


Copyright © All Rights Reserved